Robben en Ribéry binnenkort transfervrij bij Bayern: Ik begrijp de discussie

Robben en Ribéry binnenkort transfervrij bij Bayern: "Ik begrijp de discussie"

26-02-2018 14:58
23

Arjen Robben en Franck Ribéry zijn in het bezit van een aflopend contract bij Bayern München en van beide topspelers is nog niet bekend hoe hun toekomst eruit ziet. Bayern-trainer Jupp Heynckes wil zich niet te veel mengen in die discussie, maar heeft in BILD positieve woorden over voor de routiniers.

"Ik begrijp de discussie in de media", zegt Heynckes, bezig aan zijn vierde termijn als coach van Bayern. De ervaren coach won in 2013 de Champions League-finale van Borussia Dortmund, met de Nederlander en de Fransman in de basis. Hij benadrukt dat zijn sterspelers het nog niet verleerd zijn. "Eén ding: ze moeten Robben en Ribéry nooit onderschatten. Ze zijn ook dit seizoen nog enorm belangrijk voor ons."

"Natuurlijk tikt de biologische klok door, dat weten ze zelf ook. Of hun contracten weer verlengd zullen worden, laat ik over aan de clubleiding. Dat wordt bepaald aan de hand van hun vorm en hun fitheid", vervolgt Heynckes. "Ik weet zeker dat we aan hen nog veel, veel plezier zullen gaan beleven."