Vreven weigerde aanbieding in de winterstop: 'Trots dat ik niet gezwicht ben'

Vreven weigerde aanbieding in de winterstop: 'Trots dat ik niet gezwicht ben'

27-04-2018 15:12
22

NAC Breda-trainer Stijn Vreven heeft tijdens de winterstop de kans laten liggen om te vertrekken bij de nummer 15 van de Eredivisie. De Belg had een aanbieding van een niet nader genoemde Belgische club, maar besloot om loyaal te blijven aan de Bredanaars.

Vreven bevestigt het nieuws tegenover Omroep Brabant. "En ik ben er trots op dat ik nog geen enkele keer gezwicht ben. NAC had een heel mooi bedrag voor mij kunnen krijgen, maar het is voor mij nooit een issue geweest. Ik heb me altijd met hart en ziel ingezet voor NAC en ik heb inmiddels een geel-zwart hart gekregen. Bovendien staat loyaliteit op 1 bij mij."

De trainer gaat aan het einde van het seizoen mogelijk alsnog vertrekken bij NAC: het contract van de Belg loopt af en NAC lijkt te willen kiezen voor een nieuwe eindverantwoordelijke. Vreven wil echter nog niet op de zaken vooruit lopen en hoopt eerst met NAC in de Eredivisie te blijven. "Daarna gaan we samen beslissen of het beter is dat er een nieuwe trainer komt. Maar dat is pas aan de orde als wij lijfsbehoud in de Eredivisie veilig hebben gesteld."