'Barcelona-fans ontgoocheld: supertalent (18) maakt overstap naar Tottenham'

'Barcelona-fans ontgoocheld: supertalent (18) maakt overstap naar Tottenham'

19-05-2018 19:22
43

Fans van FC Barcelona balen als een stekker. Riqui Puig, één van de grootste talenten van de club, staat volgens dagblad Sport op het punt om een contract te signeren bij Tottenham Hotspur. 

De overstap van de spelmaker is zo goed als rond, weet SportEerder dit jaar werd bekend dat Puig niet van plan was om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract. De jeugdinternational kwam daarna amper meer aan spelen toe. 

'Binnen enkele dagen' zal bekend worden dat Puig aan de slag gaat bij Spurs. Manager Mauricio Pochettino is groot fan van de tiener en heeft hem er blijkbaar van weten te overtuigen om naar Engeland te verkassen. In het verleden raakte Barça ook al spelers als Cèsc Fabregas en Hector Bellerin kwijt aan grote clubs uit de Premier League. 

Supporters van de kampioen beginnen steeds meer te balen van het feit dat er amper spelers doorbreken uit de fameuze jeugdopleiding. De laatste jaren lijkt Barcelona er vaker voor te kiezen voor dure aankopen als - bijvoorbeeld - Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé.