Vitesse verhuurt bankzitter aan Jupiler League-club: 'Toen zei ik: ja, ik wil'

Vitesse verhuurt bankzitter aan Jupiler League-club: 'Toen zei ik: ja, ik wil'

25-05-2018 15:02
23

Vitesse heeft Julian Lelieveld verhuurd aan Go Ahead Eagles. De twintigjarige verdediger krijgt de kans om vlieguren te maken op het tweede niveau. 

Afgelopen seizoen kwam Lelieveld door stevige concurrentie weinig aan de bak in het eerste elftal van Vitesse. De rechtsback kwam slechts tot vier Eredivisie-optredens. Het jeugdproduct van Vitesse wil komend seizoen meer minuten gaan maken in Deventer.

"Ik houd van druk", zegt Lelieveld in een reactie. "Mede daarom denk ik dat Go Ahead Eagles bij mij past. We willen de play-offs halen en daar hoort een bepaalde druk bij. Daarnaast heeft Go Ahead Eagles natuurlijk veel fans die iets van ons verwachten. Dat vind ik alleen maar mooi."

"Vorige week heb ik met de trainer, technisch manager en directeur gesproken. De trainer zei onder andere dat hij van opkomende backs houdt. Aan het begin van de middag had ik het gesprek; aan het eind van de middag zei ik: ja, ik wil naar Go Ahead Eagles. Mijn gevoel was namelijk al goed en werd tijdens het gesprek alleen maar beter", aldus Lelieveld.