De Graafschap-fans zien cultheld graag terugkeren: Wellicht is dat een optie

De Graafschap-fans zien cultheld graag terugkeren: "Wellicht is dat een optie"

01-06-2018 16:50
17

Het is niet uitgesloten dat Ted van de Pavert komend seizoen te bewonderen is in het shirt van De Graafschap. De verdediger hoopt op een kans bij PEC Zwolle, maar ziet zijn oude club uit Doetinchem ook als een optie.

Van de Pavert speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij NEC. Waar hij volgend seizoen speelt, is nog de vraag. De 26-jarige verdediger heeft een doorlopend contract, maar het is onduidelijk over PEC-trainer John van 't Schip hem een nieuwe kans gaat geven. In de zomerstop kan Van de Pavert rustig nadenken over zijn toekomst.

"Ik heb nog een jaar contract bij PEC Zwolle en ik hoop dat ik daar een eerlijke kans krijg", vertelt de Achterhoeker aan Regio8. "Als dat niet zo is dan moet ik verder kijken."

Veel supporters van De Graafschap zien Van de Pavert graag terugkeren op De Vijverberg. "Dat geeft toch aan dat de mensen je niet vergeten zijn en geeft toch een goed gevoel. Ik kan niks over zeggen over mijn toekomst, ik ben gewoon afhankelijk van PEC Zwolle. Terugkeren naar De Graafschap? Wellicht is dat een optie."