FC Utrecht bereikt akkoord en laat bankzitter Dumic gaan: Wensen hem succes

FC Utrecht bereikt akkoord en laat bankzitter Dumic gaan: "Wensen hem succes"

Gepubliceerd: dinsdag 5 juni 2018 om 14:14di 05-06-2018 om 14:14

Dario Dumic vertrekt bij FC Utrecht. De centrale verdediger, die een jaar geleden werd overgenomen van NEC, verkaste op huurbasis naar het Dynamo Dresden. Utrecht meldt dat dinsdag via de officiële kanalen. Er is een optie tot koop bedongen door de Duitsers. 

"Voor Dario is het noodzakelijk om meer minuten te kunnen maken om zijn plek bij het nationale team van Bosnië en Herzegovina te behouden. Dit perspectief kan Dynamo Dresden hem op dit moment meer bieden dan FC Utrecht", laat directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weten op het digitale thuis van de Domstedelingen. 

"De tweede Bundesliga is een sterke competitie waarin hij zichzelf kan laten zien. Wij wensen Dario erg veel succes het komend seizoen bij zijn nieuwe club."

Dumic maakte in 2016 de overstap van Brøndby naar NEC. Met die club degradeerde hij uit de Eredivisie. Utrecht nam hem over, maar in stadion Galgenwaard zat de Bosnische verdediger vooral op de bank tijdens zijn debuutjaar. Dumic (26) kwam tot slechts 18 officiële optredens. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws