'Permanent PSV-vertrek onbespreekbaar, ook terugkoopclasule niet aan de orde'

'Permanent PSV-vertrek onbespreekbaar, ook terugkoopclasule niet aan de orde'

07-06-2018 23:19
31

PSV verwacht binnenkort meer duidelijkheid te hebben over de sportieve toekomst van Sam Lammers. De spits mag alleen verhuurd worden: een definitieve overgang is onbespreekbaar voor de Eindhovenaren, ook niet wanneer zijn nieuwe club een terugkoopclausule wil bedingen.

Het Eindhovens Dagblad sprak onlangs over zeven gegadigden voor Lammers en noemt er nu vier bij naam: sc Heerenveen, VVV-Venlo, PEC Zwolle en FC Emmen zijn in de race voor de 21-jarige Brabander. Met Heerenveen is de landskampioen al langere tijd in onderhandeling: de Friezen willen Lammers permanent overnemen, maar PSV wil alleen verhuren. De gesprekken over Lammers staan overigens volledig los van de al langer voortsluimerende onderhandelingen over Denzel Dumfries.

De zaakwaarnemer van Lammers, oom en voormalig Excelsior-trainer John Lammers, denkt dat er snel meer nieuws zal komen. "Hij is nu de opties aan het bekijken en ik verwacht op niet al te lange termijn een beslissing. Het belangrijkste is dat hij nu op het hoogste niveau minuten gaat maken", vertelt de oud-prof aan het ED.