'Zaakwaarnemer rekent op doorbraak in Dumfries-soap: vervanger neemt huis over'

'Zaakwaarnemer rekent op doorbraak in Dumfries-soap: vervanger neemt huis over'

05-06-2018 07:49
38

PSV lijkt het zich niet te kunnen permitteren om af te haken voor Denzel Dumfries. De Eindhovenaren zijn al tijdenlang met sc Heerenveen in onderhandeling over een transfer van de rechtsback, maar een akkoord is nog altijd uitgebleven.

Heerenveen verlangt naar verluidt zes miljoen euro voor de oud-Spartaan, terwijl PSV niet verder wil gaan dan 5,5 miljoen euro. De Eindhovenaren willen Dumfries echter dolgraag binnenhalen, schrijft het Eindhovens Dagblad: PSV heeft meerdere rechtsbacks op het lijstje staan, die volgens de ochtendkrant echter allen 'om uiteenlopende redenen' zijn afgehaakt. Het binnenhalen van een rechtervleugelverdediger heeft de hoogste prioriteit in Eindhoven: Joshua Brenet vertrok onlangs naar het Duitse Hoffenheim en ook Santiago Arias lijkt de landskampioen te verlaten.

Zaakwaarnemer Santi Kolk vertrouwt er echter op dat de deal alsnog rondkomt. Dumfries zelf wil dolgraag naar PSV en Heerenveen heeft al een vervanger klaarstaan in de persoon van Sparta-verdediger Sherel Floranus. De Rotterdammer is al medisch gekeurd en staat zelfs op het punt om in het Friese huis van zijn oud-ploeggenoot te gaan wonen. Ondertussen zijn PSV en Heerenveen in gesprek over een transfer van PSV'er Sam Lammers. Wanneer deze deal rondkomt, zal de Dumfries-transfer vermoedelijk ook in een stroomversnelling raken. Beide clubs moeten het echter nog eens worden over de voorwaarden: Heerenveen wil Lammers kopen, terwijl PSV denkt aan een verhuur.