Update: Transferrumoer rond PSV-aanvaller: Ik wil daar niet op reageren

Update: Transferrumoer rond PSV-aanvaller: "Ik wil daar niet op reageren"

02-06-2018 16:27
127

SC Heerenveen hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Sam Lammers. Het probleem: de club uit Friesland wil alleen kopen, daar waar PSV alleen denkt aan een huurconstructie.

Dat meldt de Leeuwarder Courant vrijdagavond. Heerenveen is een van de clubs die geïnteresseerd is in Lammers. Eerder sprak de jonge PSV-spits al met VVV-Venlo, maar naar verluidt heeft Lammers een voorkeur voor Heerenveen.

Heerenveen en PSV hebben elkaar tijdens de onderhandelingen nog niet weten te vinden. Doordat Heerenveen wil kopen en PSV alleen wil verhuren, is er een obstakel. De Leeuwarder Courant stelt een oplossing voor: Heerenveen koopt Lammers, maar geeft PSV het recht om de spits als eerste terug te kopen. Het is de vraag of de Eindhovenaren dat zien zitten, mocht dat voorgesteld worden.

Zeker lijkt wel dat Lammers komend seizoen op huurbasis bij een andere club speelt. De spits staat in de belangstelling van zeven clubs, waaronder Heerenveen en VVV.

Update 16.27: Gerry Hamstra, technisch manager van Heerenveen, laat voorlopig niets los over de belangstelling voor Lammers. "Er zijn zoveel mensen die iets roepen. Ik wil daar niet op reageren", wordt hij zaterdag geciteerd door de Leeuwarder Courant