'Gedwongen uitverkoop PSG begonnen: Bilbao betaalt 20 miljoen euro'

'Gedwongen uitverkoop PSG begonnen: Bilbao betaalt 20 miljoen euro'

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 11:50zo 24-06-2018 om 11:50

Paris Saint-Germain móet deze zomer voor circa 60 miljoen euro verkopen en dus kunnen diverse spelers van de Ligue 1-kampioen hun koffers pakken. Linksback Yuri Berchiche lijkt één van hen te zijn. PSG is met Athletic Bilbao in onderhandeling over een transfer. 

Franse en Spaanse media schrijven dat zondag. Het Baskische Bilbao zou deze week een bod van circa twintig miljoen euro hebben uitgebracht op Berchiche. Naar verwachting wordt de deal binnen een aantal dagen afgerond.

De 28-jarige Berchiche speelde eerder in Spanje voor onder meer Real Valladolid en Real Sociedad. In juli 2017 signeerde de vleugelverdediger een vierjarig contract in Parijs. Tijdens zijn eerste - en waarschijnlijk dus laatste - jaar in Parijs kwam Berchiche tot 31 officiële duels. 

Ook Javier Pastore lijkt binnen afzienbare tijd te vertrekken. De Argentijnse middenvelder is onderweg naar AS Roma, weten Italiaanse media. Aanvaller Gonçalo Guedes lijkt aan de slag te gaan Valencia. PSG moet spelers verkopen om te voldoen aan de Financial Fair Play-reglementen van de UEFA. 

Lees ook: PSG ontloopt straf na megatransfers; wel snel transfer van 60 miljoen noodzakelijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws