'Meevaller voor Ajax: opponent verkoopt uitblinker voor clash met Amsterdammers'

'Meevaller voor Ajax: opponent verkoopt uitblinker voor clash met Amsterdammers'

05-07-2018 22:21
54

Sturm Graz staat, enkele weken voor de dubbele ontmoeting met Ajax, op het punt om zijn uitblinker te verkopen. Deni Alar gaat terugkeren bij Rapid Wien, zo meldt het Oostenrijkse Kleinen Zeitung

De 28-jarige spits van Sturm Graz stond tussen 2011 en 2016 al onder contract bij Rapid Wien. Na jaren met wisselend succes kreeg Alar bij Sturm Graz de smaak weer te pakken en had hij met zijn doelpunten een groot aandeel in de successen van de club. Nu gaat hij een tweede poging wagen bij Wien, een van de grootste clubs van Oostenrijk. Alar gaat binnen afzienbare tijd een vierjarig contract tekenen, Rapid betaalt zo'n zes ton voor de spits. 

Eind juli neemt Ajax het op tegen Sturm Graz en naar alle waarschijnlijkheid is Alar dan dus al vertrokken. Dat betekent een meevaller voor Ajax: Oostenrijk-kenner Bernard Schuiteman waarschuwde al voor Alar. "Je ziet hem 89 minuten niet, maar elke kans is raak", zei Schuiteman. In de tweede voorronde van de Champions League speelt Ajax op 25 juli thuis en op 1 augustus uit tegen de Oostenrijkse formatie. 

Lees ook: Ajax-opponent Sturm Graz: bekerwinnaar, jonge trainer en goalgetter in de spits

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie