'Feyenoord slaat bod van Fenerbahçe af: vraagprijs Rotterdammers bekend'

'Feyenoord slaat bod van Fenerbahçe af: vraagprijs Rotterdammers bekend'

17-07-2018 08:48
83

Feyenoord heeft een eerste bod van Fenerbahçe op Sven van Beek afgeslagen. Dat melden Turkse bronnen aan Voetbal International. De Turkse grootmacht zal hoger in moeten zetten voor de 23-jarige verdediger.

Van Beek staat hoog op het verlanglijstje van de nieuwe trainer Phillip Cocu. Haberturk meldde maandagavond al dat Fener een bod van vijf miljoen had neergelegd in De Kuip. Daarmee lijken de clubs niet heel ver uit elkaar te liggen, want volgens VI verlangt Feyenoord zo'n 5,5 miljoen euro voor het jeugdexponent.

Van Beek is sinds 2005 actief bij de Rotterdammers. De teller staat inmiddels op 126 officiële duels, waarvan vijftien in Europees verband. Hij heeft nog een contract tot medio 2019, waardoor dit wel eens de laatste kans voor Feyenoord kan zijn om nog een transfersom te vangen. Met Eric Botteghin heeft de club bovendien nog een rechtsbenige verdediger in huis.

Feyenoord raakte deze zomer met Karim El Ahmadi al een steunpilaar kwijt. Ook Gustavo Hamer, Simon Gustafson, Bilal Basaçikoglu en Marko Vejinovic trokken de Rotterdamse deur achter zich dicht, terwijl de huurperiode van Kevin Diks afliep. Met Yassin Ayoub en Luis Sinisterra haalde Feyenoord twee nieuwe spelers.

No Poll