Transfervrije Maher heeft nog geen club en meldt zich bij eredivisionist

Transfervrije Maher heeft nog geen club en meldt zich bij eredivisionist

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 om 11:51ma 23-07-2018 om 11:51

In afwachting van een nieuwe club heeft Adam Maher zich maandag gemeld op het trainingsveld van AZ. Dat meldt NHMaher vertrok deze zomer bij het gedegradeerde FC Twente. De middenvelder heeft sindsdien nog geen nieuw onderkomen weten te vinden. 

NH weet dat Maher (25) bij de selectie van AZ is aangesloten om zijn conditie op peil te houden. Een mogelijke samenwerking lijkt niet aan de orde. Maher begon zijn carrière bij AZ; in 2010 debuteerde hij in de Eredivisie namens de Alkmaarders. Drie jaar later nam PSV hem voor miljoenen euro's over.

In Eindhoven raakte Maher naar verloop van tijd volledig uit beeld. In het seizoen 2016/17 werd de vijfvoudig international van Oranje verhuurd aan het Turkse Osmanlispor. In de winter van 2018 ontbond PSV het contract van Maher. Daarop verkaste de spelmaker naar FC Twente. 

Maher gaf destijds al aan dat hij bewust voor een halfjaar tekende in de Grolsch Veste. Het was de intentie om ná het seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe club. In die missie is Maher dus nog niet geslaagd. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Maher een aanwinst voor een subtopper in de Eredivisie?

(7007 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws