'Ontevreden Mourinho praat nauwelijks met directeur en ligt 'op ramkoers''

'Ontevreden Mourinho praat nauwelijks met directeur en ligt 'op ramkoers''

05-08-2018 09:19
37

De sfeer bij Manchester United is om te snijden, schrijft The Daily Mail. Manager Jose Mourinho is niet te spreken over het gebrek aan daadkracht op de transfermarkt en heeft naar verluidt nauwelijks contact met directeur Ed Woodward.

Mourinho diende voor de zomer al een lijstje met zes gewenste versterkingen in, maar zag tot dusver alleen Fred, Diogo Dalot en Lee Grant overkomen van respectievelijk Shakhtar Donetsk, FC Porto en Stoke City. De nummer twee van het voorbije Premier League-seizoen wordt gelinkt aan Toby Alderweireld en Yerry Mina, maar heeft nog slechts een halve week voordat de Engelse transfermarkt sluit. Volgens The Daily Mail ligt de ontevreden Mourinho 'op ramkoers' met de clubleiding.

De verstoorde verhoudingen tussen de Portugees en Woodward worden gesymboliseerd door een 'ongemakkelijke' ontmoeting na de recente oefenwedstrijd tegen Real Madrid in Miami. Op beelden van ESPN is te zien hoe de directeur in de spelerstunnel achter Mourinho aan rent en een kort onderhoud met de manager heef. De twee lijken echter niet veel gespreksstof te hebben: ook de lichaamstaal van Mourinho spreekt boekdelen.