'PSV weet van concrete belangstelling Besiktas en vraagt zes miljoen euro'

'PSV weet van concrete belangstelling Besiktas en vraagt zes miljoen euro'

06-08-2018 07:00
32

PSV moet serieus rekening houden met een vertrek van Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger staat in de concrete belangstelling van Besiktas.

Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad maandagochtend. Besiktas heeft zich bij de zaakwaarnemer van Isimat gemeld. PSV wacht rustig af of de Turkse topclub doorpakt en met een goed voorstel aan komt zetten in Eindhoven.

Isimat beschikt over een aflopend contract bij PSV en kan op dit moment niet rekenen op een basisplaats. Mark van Bommel, trainer van de Eindhovense club, gaf zaterdag tegen Feyenoord de voorkeur aan nieuweling Nick Viergever.

Door die situatie mag Isimat van PSV een transfer maken, al hoeft hij zéker niet weg. Het Eindhovens Dagblad schat dat de drievoudig landskampioen ongeveer zes miljoen euro moet kosten. PSV is zelf nog niet in gesprek met Besiktas.

Een mogelijk vertrek van Isimat naar Besiktas moet opgevangen worden door Trent Sainsbury. De Australische verdediger (26) liet afgelopen weekend zijn contract ontbinden bij Jiangsu Suning en lijkt op weg naar PSV.

Lees ook: Vertrek bij PSV lonkt: "Twee, drie details die een transfer blokkeren"