PSV-transfer in de maak: We zijn ermee bezig om hem te halen

PSV-transfer in de maak: "We zijn ermee bezig om hem te halen"

04-08-2018 21:39
92

PSV is inderdaad bezig met de komst van Trent Sainsbury naar Eindhoven. Trainer Mark van Bommel bevestigde dat na afloop van het verloren duel om de Johan Cruijff Schaal. In eigen stadion werd de landskampioen zaterdag verslagen door Feyenoord. 

Eerder op de dag werd bekend dat Sainsbury transfervrij is: het contract van de Australische verdediger bij Jiangsu Suning (China) is per direct ontbonden. Van Bommel kent de oud-speler van PEC Zwolle goed. De twee werkten samen bij nationale ploeg van Australië. "We zijn ermee bezig om hem te halen", aldus Van Bommel in gesprek met het Eindhovens Dagblad

Isimat-Mirin
Mogelijk wordt Sainsbury in Eindhoven de directe vervanger van Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger heeft een contract dat in de zomer van 2019 afloopt. Momenteel hoeft Isimat-Mirin niet op een basisplaats te rekenen. Tegen Feyenoord zat hij op de bank. Van Bommel gaf de voorkeur aan Daniel Schwaab en zomeraanwinst Nick Viergever. Het ED schrijft dat 'er bij PSV wordt verwacht dat de verdediger kan vertrekken'. 

Lees ook: PSV kan toeslaan: Van Bommel-bekende laat contract ontbinden en is transfervrij