Gepasseerde Van de Beek: Ik sta er nu wel anders in dan in het begin, zeker

Gepasseerde Van de Beek: "Ik sta er nu wel anders in dan in het begin, zeker"

07-08-2018 23:06
87

Donny van de Beek lijkt een vertrek bij Ajax niet uit te sluiten. Doordat de middenvelder de afgelopen twee wedstrijden gepasseerd is door trainer Erik ten Hag, is de situatie volgens hem veranderd. Van de Beek zei eerder dit seizoen nog stellig dat hij bij Ajax blijft, wat er ook gebeurt.

"Ik blijf gewoon honderd procent m'n best en doen volle inzet geven", vertelt Van de Beek aan Voetbal International. "Dan is het de keuze van de trainer. Het is natuurlijk wel moeilijk. Ik heb het al eens eerder meegemaakt. Het blijft lastig, maar ik zal altijd alles geven. Het is de keuze van de trainer. Hij bepaalt, daar moet ik mee dealen."

Van de Beek zei eerder dat hij bij Ajax blijft. Nu lijkt hij iets terug te krabbelen. "Het is natuurlijk wel een iets andere situatie dan in het begin. We zullen zien. Met deze rol neem ik geen genoegen. Het ligt ook aan mezelf. Ik moet altijd alles geven en m'n best blijven doen zolang ik hier ben."

"Je hebt het wel over de situatie met je zaakwaarnemer. Ik kan nu stoere praatjes gaan hebben, maar ik moet gewoon honderd procent m'n best doen. Dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Ik sta er nu wel anders in dan in het begin, zeker. Met deze rol ben ik niet tevreden, maar het is aan mij om wat anders te laten zien."