'Bomvolle deadline day voor Brands: zes namen gelinkt aan Everton'

'Bomvolle deadline day voor Brands: zes namen gelinkt aan Everton'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 08:22do 09-08-2018 om 08:22

Everton-directeur Marcel Brands gaat een drukke transferdealine tegemoet. De Brabander gaat donderdag naar alle waarschijnlijkheid de Braziliaan Bernard presenteren en heeft naar verluidt nog meerdere spelers op het oog.

De transfervrije Bernard dook woensdag op in Liverpool, waar hij zijn medische keuring onderging. Op Goodison Park kan hij een contract voor vier seizoenen ondertekenen. Mogelijk krijgt de Braziliaan gezelschap van Yerry Mina. De Colombiaanse verdediger van FC Barcelona staat bovenaan het lijstje van Brands en co, die echter nog geen akkoord hebben bereikt met de Catalanen. The Liverpool Echo en The Mirror sluiten echter niet uit dat Everton alsnog overstag gaat.

The Toffees zouden met Barcelona ook in onderhandeling zijn over André Gomes. Het lijkt echter nog maar de vraag of een deal op korte termijn nog van de grond komt. The Mirror linkt bovendien Chelsea-reserve Danny Drinkwater aan Everton, terwijl The Liverpool Echo de club in verband brengt met Marcos Rojo (Manchester United) en Kurt Zouma (Chelsea). De twee centrale verdedigers komen vermoedelijk in beeld, wanneer Everton toch nog naast Mina grijpt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws