Veerman baalt van ADO en ontkent: Nou, ik heb nooit een keuze gehad

Veerman baalt van ADO en ontkent: "Nou, ik heb nooit een keuze gehad"

14-08-2018 14:34
99

Henk Veerman vindt het jammer dat ADO Den Haag hem afschildert als geldwolf. Vorige week tekende de 27-jarige spits een driejarig contract bij FC St. Pauli, terwijl hij aanvankelijk op weg leek naar ADO.

Na het afketsen van de transfer werd in het Haagse kamp gesuggereerd dat Veerman voor het geld heeft gekozen. "Ik wilde graag naar Den Haag", benadrukt de Volendammer in gesprek met Voetbal International. "Ik vind het jammer hoe zij er achteraf mee om zijn gegaan."

"Nadat ik voor Sankt Pauli koos, las ik dat zij riepen dat ik voor het geld gekozen had. Nou, ik heb nooit een keuze gehad. In de dik drie jaar dat ik bij Heerenveen heb gespeeld, is Sankt Pauli de enige club die rond is gekomen over een transfer", claimt Veerman. "ADO heeft drie weken met Heerenveen onderhandeld, maar heeft nooit een akkoord bereikt."

Reactie ADO
ADO-directeur Mattijs Manders ziet het anders. "Mijn frustratie zit er vooral in dat je als eredivisionist ineens volslagen kansloos bent als een club uit de Tweede Bundesliga zich meldt", laat hij weten. "We hadden Henk heel graag willen hebben, maar op het laatste moment kwam Sankt Pauli tussendoor. Dat wij met Heerenveen niet rond kwamen, klopt niet. We respecteren uiteraard keuze van Henk, maar hebben aan de hele gang van zaken een heel wrang gevoel overgehouden."