Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Trotse Mazraoui verrast: 'Dacht dat meeste supporters mij niet zouden kennen'

Trotse Mazraoui verrast: 'Dacht dat meeste supporters mij niet zouden kennen'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 23:21vr 14-09-2018 om 23:21

Noussair Mazraoui heeft volop genoten van zijn interlanddebuut voor Marokko. Tegen Malawi mocht de rechtsback van Ajax in de 73e minuut invallen.

"Het was een geweldige ervaring", zegt Mazraoui tegen Ajax TV. "Toen ik klaar stond om als invaller het veld in te gaan, was ik ontzettend trots. Het publiek scandeerde mijn naam toen ik inviel, en daar kreeg ik kippenvel van. Dat had ik niet verwacht, ik dacht dat de meeste supporters mij niet zouden kennen. Qua spanning en zenuwen viel het gelukkig mee. Vanaf de bank had ik in de eerste helft al gezien dat Malawi er niet heel veel van bakte."

Mazraoui richt zich nu weer op Ajax, dat het zaterdagavond opneemt tegen FC Groningen. "Dat we thuis kunnen opstarten is wel prettig. Als ik eerlijk moet zijn, is het best zwaar", wijst de verdediger annex middenvelder naar het drukke schema. Hij speelde met Ajax al zes Europese duels, vier competitiewedstrijden en dus een interland met Marokko.

"Maar je moet negentig minuten gas blijven geven, anders ga je fouten maken. Dat heb ik zelf al ervaren", aldus Mazraoui, doelt hij op het Champions League-voorrondeduel met Standard Luik, waarin hij in de slotfase een strafschop veroorzaakte.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws