Van Bommel ziet kansen en wijst 'zwakke plek' Barça aan: Heel hoog

Van Bommel ziet kansen en wijst 'zwakke plek' Barça aan: "Heel hoog"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 18:42di 18-09-2018 om 18:42

PSV hoopt dinsdagavond in Camp Nou te profiteren van onderschatting door FC Barcelona. Trainer Mark van Bommel kan uit eigenlijk ervaring zeggen dat daar namelijk sprake van is. 

"Zij onderschatten deze wedstrijd. Dat weet ik wel zeker, als je om zes uur met de auto aankomt. Dat deed ik vroeger ook toen ik hier speelde, tegen Udinese bijvoorbeeld", zei de coach van PSV een kwartier voor de aftrap in Camp Nou tegen Veronica. 

"Ik denk dat we kans hebben. Barcelona gaat heel aanvallend spelen met de backs die heel hoog staan, daar liggen kansen voor ons. (...) Het zou wel een stunt zijn als we hier een nederlaag kunnen voorkomen. Maar ik geloof echt dat we een kans hebben."

Van Bommel kiest in Camp Nou voor zijn vaste elf. Aan de opstelling van afgelopen zaterdag, toen PSV met 7-0 bij ADO Den Haag won, is niets veranderd. Ook Erick Gutiérrez zit bijvoorbeeld dus op de bank. Waarom hij niet start na zijn geweldige invalbeurt in Den Haag? "Dat zou wel heel opportunistisch zijn. Hij viel fantastisch in, maar je moet het niet overhaasten."

Poll

Wat wordt de uitslag in Camp Nou?

(3452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws