Truus van Gaal: 'Om de haverklap gaat de telefoon met miljoenenaanbiedingen'

Truus van Gaal: 'Om de haverklap gaat de telefoon met miljoenenaanbiedingen'

10-10-2018 08:20
41

Truus van Gaal, de echtgenote van Louis, hoopt van harte dat haar man het definitief rustig aan gaat doen. Dat vertelt ze in gesprek met weekblad Story. Van Gaal (67) ontving sinds zijn afscheid bij Manchester United tal van lucratieve aanbiedingen. 

De familie Van Gaal verloor in de afgelopen jaren diverse dierbaren, vertelt de echtgenote van de oud-trainer van onder meer Bayern München en FC Barcelona. Ze hoopt dat haar man niet de drang voelt om tóch weer aan de slag te gaan. 

"Dat is ook mijn grote angst voor Louis, dat we vergeten te genieten en dat hem dan ineens iets overkomt en het er nooit meer van komt. En laten we eerlijk zijn, financieel hoeven we ons nooit meer ergens zorgen over te maken, dus laten we het er dan samen van nemen!"

"Dat moet ik Louis wel nageven", voegt Van Gaal daar aan toe. "Hij heeft echt miljoenenaanbiedingen geweigerd uit bijvoorbeeld China. En de telefoon gaat nog steeds om de haverklap met aanbiedingen uit verre landen, maar daar begint hij gelukkig ook niet aan."