'Kovac grijpt in bij Bayern en hekelt gedrag reserves plus Ribery en Boateng'

'Kovac grijpt in bij Bayern en hekelt gedrag reserves plus Ribery en Boateng'

01-11-2018 23:24
46

Niko Kovac regeert tegenwoordig met harde hand bij Bayern München. Na de 3-1 overwinning op VfL Wolfsburg van vorige week zaterdag heeft de Kroaat zijn selectie fel toegesproken.

Dat meldt BILD. Na afloop van de wedstrijd laakte Kovac de houding van een aantal reservespelers en eiste hij respect. Hij wil voortaan dat iedereen deelneemt aan de warming-up, dus niet alleen de elf basisspelers.

Ook Franck Ribéry kreeg een uitbrander. De routinier moest tijdens de wedstrijd warmlopen, maar nam dat niet heel serieus: de Fransman ging tegen een reclamebord aanzitten. Jérome Boateng maakte het volgens BILD helemaal bont en besloot op de grond te gaan liggen.

Fysiektrainer Holger Broich zag het met lede ogen aan en informeerde Kovac, die vervolgens hard ingreep. Wisselspelers mochten tijdens de warming-up in de dugout blijven zitten, maar moeten voortaan ook aan de bak.

Wat ook nieuw is is dat spelers allemaal op hetzelfde moment uit de spelersbus moeten komen wanneer ze aankomen bij een stadion. Wisselspelers bleven vaak achter in de bus en zaten op hun telefoon of speelden Mario Kart op de Nintendo Switch. Dat is per direct verboden door Kovac.