Jong PSV in slotfase onderuit; Romero speelt hele wedstrijd mee

05-11-2018 21:53
38

Jong PSV is in de Keuken Kampioen Divisie tegen een late domper aangelopen tegen FC Den Bosch. In Eindhoven leek het lang 0-0 te worden, tot Den Bosch in de laatste tien minuten toesloeg: 0-1.

Jong PSV moest thuis winnen van het goed presterende Den Bosch om een plekje in het linkerrijtje te veroveren. De ploeg van Dennis Haar presteert al weken wisselvallend, daar waar Den Bosch het juist boven verwachting doet. Het elftal van Wil Boessen staat op de vierde plek.

Bij Jong PSV speelde Maximiliano Romero negentig minuten lang mee, maar hij slaagde er niet in om de defensie van Den Bosch op de knieën te krijgen. In de eerste helft werden weinig kansen gecreëerd en dat was in de tweede helft niet anders. Verder dan een schot op de lat van Matthias Verreth kwam Jong PSV niet.

In de 81e minuut sloeg Stefan Velkov namens Den Bosch toe. Daar kon Jong PSV niets meer tegenoverstellen. De Eindhovenaren staan na twaalf wedstrijden met zestien punten op plek elf.