Juventus 'reële optie' voor Robben: 'Daar doen ze niet zo moeilijk om leeftijd'

Juventus 'reële optie' voor Robben: 'Daar doen ze niet zo moeilijk om leeftijd'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 16:12di 04-12-2018 om 16:12

Nog één of twee seizoenen aan de slag bij Juventus na zijn vertrek uit Duitsland: het is een 'reële optie' voor Arjen Robben. Het Algemeen Dagblad schrijft dat dinsdag. 

Zondag werd bekend dat Robben (34) aan zijn laatste maanden bij Bayern München bezig is. Het contract van de voormalig captain van het Nederlands elftal loopt af en wordt niet verlengd. Robben weet nog niet of hij zijn carrière beëindigt óf een nieuw avontuur wil aangaan. Het AD ziet de linkspoot wel in de Serie A aan de slag gaan. 

'Daar doen ze niet zo moeilijk om leeftijd. Robben is na dit seizoen 35 jaar en zou zomaar een serieuze kandidaat kunnen zijn voor Juventus, dat hem eerder al op de radar had', schrijft de krant.

'De Oude Dame trok afgelopen zomer nog Cristiano Ronaldo aan, die deze winter ook 34 wordt. Robben kan zich in die zin spiegelen aan Mark van Bommel, die op 33-jarige leeftijd nog werd overgenomen van Bayern München door AC Milan en die een halfjaar later kampioen werd met de Rossoneri. Een laatste avontuur op topniveau in Italië, waarom niet?'

Lees ook: Maatpak in Groningen, jaartje PSV of afbouwen in Amerika: de opties voor Robben

Poll

Robben naar Juve: zie jij het gebeuren?

(1703 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws