Oranje speelt kwalificatieduels EK 2020 in twee stadions: 'Goede herinneringen'

Oranje speelt kwalificatieduels EK 2020 in twee stadions: 'Goede herinneringen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 10:17vr 07-12-2018 om 10:17

Het Nederlands elftal zal de kwalificatiewedstrijden richting het Europees kampioenschap van 2020 in twee stadions spelen: de Johan Cruijff Arena en De Kuip.

Dat heeft de voetbalbond laten weten in een officiële verklaring. "We hebben besloten onze kwalificatiewedstrijden voor EURO2020 in de twee grote stadions van ons land te spelen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk fans onze wedstrijden bezoeken", laat bondscoach Ronald Koeman weten.

"We bewaren natuurlijk goede herinneringen aan het Nations Leagueduel met Duitsland in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA en de zege op wereldkampioen Frankrijk in een volle Kuip. Ik hoop dat de Oranjesupporters opnieuw massaal naar het stadion komen om ons aan te moedigen. Wij kijken er in ieder geval naar uit", vervolgt hij.

Oranje speelt op donderdag 21 maart in Rotterdam tegen Wit-Rusland. Op 24 maart is Duitsland de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd tegen Noord-Ierland (10 oktober) wordt dan weer in de Kuip gespeeld, de laatste thuiswedstrijd tegen Estland (19 november) wordt in de Johan Cruijff Arena afgewerkt.

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws