'Barça haalt schouders op over Telegraaf-nieuws en blijft werken aan De Jong-deal'

'Barça haalt schouders op over Telegraaf-nieuws en blijft werken aan De Jong-deal'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 18:18vr 07-12-2018 om 18:18

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 18:30vr 07-12-2018 om 18:30

FC Barcelona is niet onder de indruk van de op handen zijnde transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain. Volgens de Spaanse krant AS heeft de regerend Primera Division-kampioen de hoop op de Ajax-controleur nog altijd niet opgegeven.

De berichtgeving van De Telegraaf is ook in Catalonië doorgekomen, maar het bestuur van FC Barcelona lijkt zijn schouders hierover op te halen. AS claimt dat het met twee bronnen binnen Camp Nou heeft gesproken over De Jong. "Dit soort verhalen heb je altijd. Daar moeten we op voorbereid zijn", wordt één van de twee bronnen geciteerd door AS. "We blijven rustig, we gaan gewoon door met waar we mee bezig waren en we weten precies wat voor stappen we moeten zetten."

Een andere bron komt met een metafoor op de proppen. "Het zaadje is geplant en we zullen het veel water moeten geven. Daarom zullen we geduld hebben." De Catalanen worden al maandenlang met De Jong en zijn ploeggenoot Matthijs de Ligt in verband gebracht, maar lijken volgens De Telegraaf dus afgetroefd te worden door de 75 miljoen euro van Paris Saint-Germain.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws