Vijftienjarige Ajacied gelinkt aan transfer: 'Laat ik aan m'n vader en neef over'

Vijftienjarige Ajacied gelinkt aan transfer: 'Laat ik aan m'n vader en neef over'

Gepubliceerd: donderdag 3 januari 2019 om 09:33do 03-01-2019 om 09:33

Naci Ünüvar steekt z'n ambities niet onder stoelen of banken. De vijftienjarige jeugdinternational van Ajax wil binnen een paar jaar zijn debuut maken in het eerste elftal van de club. Ünüvar vertelt dat in gesprek met magazine Panna!. 

Op achtjarige leeftijd werd Ünüvar door Ajax gescout bij OFC, in Oostzaan. Dit seizoen maakte hij z'n debuut in de UEFA Youth League. De verwachtingen rond Ünüvar zijn hoog op sportcomplex De Toekomst. "Ik wil heel graag op mijn zeventiende debuteren in Ajax 1!", laat de tiener vol enthousiasme weten

In 2018 werd Ünüvar door Italiaanse en Turkse media gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Onder meer Fenerbahçe, Manchester United en Juventus zouden zijn ontwikkeling op de voet volgen. "Ik denk vooral aan het voetbal en niet aan contracten en zo. Of aan welke clubs interesse hebben. Dat laat ik aan mijn vader en neef over", reageert hij op de vermeende belangstelling.

"Zelf wil ik gewoon eerst bij Ajax slagen. Daarna zou ik heel graag in het buitenland voetballen. Real Madrid is mijn favoriete club in het buitenland! Maar tegen Barça zeg ik ook geen nee hoor..."

Lees ook: Heitinga roemt 'heel interessante speler' van Ajax: "Voor de duvel niet bang"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws