'Bosz laat oog vallen op Nederlander en denkt aan huurdeal met United'

'Bosz laat oog vallen op Nederlander en denkt aan huurdeal met United'

18-01-2019 08:34
11

Peter Bosz wil Timothy Fosu-Mensah verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Fulham, meldt The Times. De Premier League-laagvlieger huurt de 21-jarige verdediger van Manchester United, maar in Londen krijgt hij van manager Claudio Ranieri nauwelijks speeltijd.

Fulham zou Fosu-Mensah dan ook terug willen sturen naar United, zo schreef onder meer The Sun. De club wil op die manier ruimte maken voor een nieuwe huurling: Gary Cahill van Chelsea. The Mancunians zitten echter niet te wachten op de Nederlander en weigeren tot dusver mee te werken aan het plannetje van Fulham.

Mogelijk kan Leverkusen uitkomst bieden, schrijft The Times. Volgens de Britse kwaliteitskrant is de nieuwe trainer Peter Bosz gecharmeerd van Fosu-Mensah en wil hij de drievoudig Oranje-international op huurbasis naar de BayArena halen. Fosu-Mensah kwam dit seizoen pas acht Premier League-duels in actie, waarvan zeven als basisspeler.

Mocht Fosu-Mensah de overstap maken naar Leverkusen, dan lijkt rechtsback Mitchell Weiser zijn grootste concurrent te worden.