'Geduld Brands en Everton bijna op: ontslag dreigt bij nieuwe nederlaag'

'Geduld Brands en Everton bijna op: ontslag dreigt bij nieuwe nederlaag'

28-01-2019 10:09
39

Marco Silva wordt mogelijk de volgende manager die sneuvelt in de Premier League. Volgens The Times is de leiding van Everton ontevreden over de Portugese trainer. Het aanstaande duel met Huddersfield Town kan beslissend zijn voor de toekomst van Silva. 

Onder leiding van director of football Marcel Brands investeerde Everton in de zomer een slordige honderd miljoen euro in nieuwe spelers. The Toffees wilden dit seizoen dichter tegen de top-zes van de Premier League aankruipen. Na 23 speelrondes in de competitie staat Everton echter op de elfde plaats, in de grauwe middenmoot.

Afgelopen weekend werd de formatie van Silva op onthutsende wijze uit de FA Cup geknikkerd door Millwall. Er werd met 3-2 verlorenThe Times suggereert maandag dat het geduld van Brands en de rest van de leiding van Everton bijna op is. Als Everton dinsdagavond van hekkensluiter Huddersfield Town verliest, valt mogelijk het doek voor de oefenmeester.

Silva signeerde in mei een driejarig contract op Goodison Park. Eerder was hij in Engeland manager van Hull City en Watford. Bij die laatste club werd hij een jaar geleden ontslagen, nadat hij enkele maanden eerder was aangesteld.