Lazovic verschijnt niet op Vitesse-training

Lazovic verschijnt niet op Vitesse-training

14-05-2007 17:10

De topscorer van de Arnhemmers is bovendien niet bereikbaar voor de clubleiding. De gemiste training volgt op lichte kritiek van trainer Aad de Mos, die de aanvaller verwijt te veel bezig te zijn met een overstap naar PSV. Tegen NAC werd de spits in de rust al gewisseld. 

?Dit geeft onrust, terwijl het belangrijkste is dat we ons goed voorbereiden op de komende wedstrijd tegen NEC. Ik wil eerst het verhaal van Lazovic horen, voordat ik er meer over kan zeggen. Maar een beetje raar is het wel, dat je niet weet dat hij niet komt trainen?, reageerde manager voetbalzaken Jan Streuer tegenover Omroep Gelderland.

Vitesse en PSV onderhandelen al enige tijd over de overgang van de oud-Feyenoorder. Vooralsnog is de vraagprijs van negen miljoen euro de Eindhovenaren te gortig. In de winterstop bood PSV al eens ruim twee miljoen op de Servisch international. Een tactiek die PSV al meerdere malen gebruikte om een speler het hoofd op hol te brengen en hem vervolgens voor een schappelijk prijsje over te kunnen nemen.