Lofzang van De Boer bij FOX na PSV-zege: Heb echt met verbazing gekeken

Lofzang van De Boer bij FOX na PSV-zege: "Heb echt met verbazing gekeken"

Gepubliceerd: maandag 4 maart 2019 om 11:28ma 04-03-2019 om 11:28

Laatste update: maandag 4 maart 2019 om 11:35ma 04-03-2019 om 11:35

FOX Sports-analist Ronald de Boer heeft zaterdagavond 'met verbazing' gekeken naar het spel van Mohammed Ihattaren. Hij is diep onder de indruk van de PSV-tiener, die tegen Excelsior (0-2 winst) voor de eerste keer in de basis stond bij de koploper. 

"Ik heb echt met verbazing gekeken. Zeker in de eerste 35 minuten heeft die jongen geen bal verkeerd gespeeld", blikte De Boer terug bij Dit was het weekend op FOX. "Ik vond hem gewoon echt goed. We hebben het over een jongen die net zeventien jaar is geworden."

"Bij het eerste doelpunt van Steven Bergwijn tikte hij de bal meteen door. Dat lijkt allemaal simpel, maar hij doet het wel allemaal. (...) Volwassen, achteloos. Het is állemaal goed. Elke bal heeft de juiste snelheid."

De lofzang van De Boer ging nog even door. "Hij durft altijd vooruit te kijken en beschikt echt over een fantastisch linkerbeen, waardoor-ie ook alle standaardsituaties mag nemen. Hij doet alles goed. Ik was ook verbolgen over het feit dat men zei: het stelde niet zoveel voor. Ik vond het echt van een heel hoog niveau."

Lees ook: Kerkhofjes laaiend enthousiast: 'Hendrix is uit vorm, dus laat ze lekker staan'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ihattaren zijn basisplaats behouden?

(3872 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws