Onvrede bij FC Twente: 'Of ik het terecht vind dat ik op de bank zit? Nee'

Onvrede bij FC Twente: 'Of ik het terecht vind dat ik op de bank zit? Nee'

09-03-2019 12:32 Laatste update: 12:46
54

Tom Boere vindt het onterecht dat hij geen basisspeler is bij FC Twente. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie won vrijdagavond met 0-2 bij FC Oss, maar Boere viel pas halverwege de tweede helft in tegen zijn oude club. 

"Tuurlijk is het extra zuur als je tegen je oude club op de bank zit, maar het is altijd zuur om op de bank te zitten. Dat is vervelend. Of ik het terecht vind? Nee", aldus Boere in gesprek met FOX Sports. "Nee, ik snap het niet. Ik praat er ook niet over met de trainer. Ik heb deze week gewoon getraind en tijdens de training zag ik dat ik op de bank zou zitten. Verder heb ik er niet met hem over gesproken."

Tegen Oss tegen Jari Oosterwijk en Fred Friday de voorkeur. "Het is dit seizoen al vaker gebeurd, van bank naar basis en andersom. Er zijn moment dat je om uitleg hebt gevraagd, maar op een gegeven moment houdt dat op. Die uitleg hou ik liever tussen hem en mij, maar het was niet iets waar ik veel mee kon. Het antwoord was niet heel bevredigend. Ik probeer gewoon door te gaan en hard te werken. Uiteindelijk gaat het om het team en niet om mij", aldus de Twente-spits. 

Boere begon dit seizoen 22 keer in de basis en mocht vier keer invallen. In die wedstrijden scoorde hij in totaal dertien keer.