Feyenoord-supporters zijn er klaar mee en zeggen seizoenskaart op: 'Dom en blind'

Feyenoord-supporters zijn er klaar mee en zeggen seizoenskaart op: 'Dom en blind'

01-04-2019 16:46
127

De maat is vol voor diverse Feyenoord-fans. Zij hebben besloten om komend seizoen géén seizoenskaart te nemen in De Kuip. De supporters zijn ontevreden over het beleid bij de club, vertellen zij voor de camera van VoetbalPrimeur. 

Bennett van Fessem
ROTTERDAM 

"We hebben bericht gekregen dat we onze seizoenskaarten kunnen verlengen. Maar dat wordt 'm dit jaar niet. Ik ben niet de enige", laat een fan weten aan deze website. "Ik ben 77 en ik ga al vanaf mijn zevende, achtste naar Feyenoord."

"Ik heb al van zat fans gehoord dat ze geen kaart meer nemen", voegt een ander daar aan toe. "Als je dan een bericht krijgt dat de kaarten 45 euro duurder zijn geworden... Dan zakt je broek helemaal af."

Er is veel onvrede over het aankoopbeleid onder technisch directeur Martin van Geel. "Hoe wordt er nou ingekocht hier? Je hebt allemaal middenvelders lopen, zonder niveau. Je haalt jongens voor ik-weet-niet-hoeveel-geld en ze spelen niet. Daaruit blijkt dat ze het verkeerd zien. Ze willen hier alleen maar domme, blinde voetballers hebben. Nee, je moet kwaliteit kopen." 

Het hele item, waarin de fans vertellen over hun onvrede over het beleid bij Feyenoord, is hieronder te bekijken