ADO ontkent breuk met Manders: 'Samenwerking was nog nooit zo goed'

ADO ontkent breuk met Manders: 'Samenwerking was nog nooit zo goed'

05-04-2019 16:44
12

ADO Den Haag bestrijdt de berichten dat algemeen directeur Mattijs Manders op de schopstoel zit. De Telegraaf meldde vrijdagochtend dat grootaandeelhouder United Vansen van hem af zou willen.

Volgens de ochtendkrant balen de Chinezen er vooral van dat het Manders al drie jaar niet lukt om een gezond financieel beleid te voeren. ADO neemt in een verklaring echter afstand van de berichten.

"Onze samenwerking is nog nooit zo goed geweest als nu en we hebben er vertrouwen in dat algemeen directeur Mattijs Manders de club zal blijven leiden op weg naar het bereiken van de sleuteldoelstellingen", reageert Ad Melkert, voorzitter van de raad van commissarissen in een verklaring, geciteerd door Voetbal International.

Felix Wu, namens United Vansen commissaris bij ADO, sluit zich bij Melkert aan. "We zijn het eens over onze betrokkenheid voor de lange termijn bij ADO Den Haag en over de managementdoelstellingen die we samen hebben vastgesteld."

Ook Manders zelf zegt niet op de hoogte te zijn van onvrede over zijn functioneren. "Natuurlijk praten en discussiëren we over het wel en wee bij ADO Den Haag, maar dat gebeurt altijd op een normale en constructieve manier. Er zijn naar mij toe bovendien nooit signalen geweest voor een gebrek aan vertrouwen."