'Man van 6,5 miljoen' heeft oren naar Roda JC: 'Ze hebben mijn nummer'

'Man van 6,5 miljoen' heeft oren naar Roda JC: 'Ze hebben mijn nummer'

Gepubliceerd: dinsdag 9 april 2019 om 07:33di 09-04-2019 om 07:33

Laatste update: dinsdag 9 april 2019 om 07:37di 09-04-2019 om 07:37

Bob Peeters is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Roda JC. De voormalig aanvaller heeft zelfs al een gesprek gehad met de Limburgse eerstedivisionist, zo melden bronnen aan omroep L1.

De huidige trainer van Westerlo ontkent dat evenwel. "Ik heb de geruchten ook gehoord maar ik ben nog niet benaderd door de club", laat hij weten. Wel benadrukt Peeters dat Roda altijd mag bellen. "Ik heb drie fantastische jaren gehad bij Roda. Het is een club die me heel erg nauw aan het hart ligt. Maar momenteel is er nog niets concreet."

Peeters heeft nog altijd goed contact met Roda-directeur Harm van Veldhoven. "Ik ken nog steeds veel mensen bij de club. Ze zullen mijn nummer vast nog ergens hebben." Hij speelde van 1997 tot 2000 voor Roda. Onder leiding van trainer Sef Vergoossen won de ploeg in 2000 de bekerfinale. Peeters verdiende daarop een transfer naar Vitesse voor 6,5 miljoen euro, waarmee hij destijds de op een na duurste Belgische speler werd.

Momenteel staat clubicoon Eric van der Luer aan het roer in Kerkrade. Roda vroeg hem het seizoen als interim-trainer af te maken na het wegsturen van Robert Molenaar. Hij speelde overigens samen met Peeters.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws