FC Utrecht wil Bazoer houden: 'Ik heb met Jordy Zuidam gesproken'

FC Utrecht wil Bazoer houden: 'Ik heb met Jordy Zuidam gesproken'

Gepubliceerd: zaterdag 13 april 2019 om 08:52za 13-04-2019 om 08:52

Laatste update: zaterdag 13 april 2019 om 08:59za 13-04-2019 om 08:59

Riechedly Bazoer weet nog niet wat er na dit seizoen met hem gaat gebeuren. Een langer verblijf bij FC Utrecht is wat de speler betreft een optie, maar de vraag is of dat haalbaar is. Bazoer is eigendom van VfL Wolfsburg, dat hem verhuurde aan FC Porto en Utrecht.

"Ik weet nog helemaal niet welke kant het op gaat. Ik heb met Jordy Zuidam (directeur voetbalzaken, red.) gesproken. Die wil me het liefst nog een jaar bij FC Utrecht houden", vertelt Bazoer in een interview met De Telegraaf.

Bazoer speelt pas een paar maanden in Utrecht en heeft het goed naar zijn zin. De middenvelder klaagt niet als hij ook na dit seizoen voor de club uit de Domstad speelt. "Ik voel me prettig hier, maar of dat haalbaar is, kan ik nu nog echt niet zeggen."

Een lucratief avontuur lijkt er nog niet in te zitten. "Je gaat mij in elk geval niet zien in China of Saoedi-Arabië. Voor zo'n avontuur ben ik nog veel te jong. Ik geloof in mijn kwaliteiten. Als ik een goede club vind, waar ze vertrouwen in me hebben, dan moet het goed komen. Ik heb een droom en dat is voetballen op topniveau. Die kans bestaat nog altijd, want ik ben jong en geloof in mezelf."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Bazoer goed genoeg voor de top?

(1101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws