Genieten vanuit Spanje: Ik ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax

Genieten vanuit Spanje: "Ik ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax"

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 17:10ma 15-04-2019 om 17:10

Laatste update: maandag 15 april 2019 om 17:18ma 15-04-2019 om 17:18

Maximilian Wöber geniet van de uitstekende prestaties van Ajax. De Oostenrijkse verdediger maakte tijdens de eerste seizoenshelft nog deel uit van de selectie van trainer Erik ten Hag. In januari verkaste Wöber naar Sevilla. 

"Ik ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax tot zover", vertelt hij in gesprek met Voetbal International"Ik heb nog dagelijks contact met de jongens en hoop dan ook dat ze geheel terecht de competitie gaan winnen. En het zou fantastisch zijn als ze Juventus ook weten te verslaan dinsdag."

"Ze hebben zeker een kans als het team weer het niveau haalt zoals tegen Madrid. Ik heb sommigen van hen nog gesproken de laatste dagen, maar wens ze vanuit Sevilla nogmaals heel veel succes."

Operatie
De start van Wöber in Spanje is niet optimaal. Hij raakte geblesseerd aan zijn knie en is inmiddels geopereerd. "Natuurlijk ontzettend vervelend dat ik geopereerd moest worden aan knie. Maar als alles goed gaat ben ik ruim voor de voorbereiding weer topfit. En hoop dan van waarde te kunnen zijn voor Sevilla."

Poll

Haalt Ajax de halve finale?

(31103 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws