Luckassen baalt in Berlijn: 'Eerlijk gezegd: ik ben blij als het seizoen erop zit'

Luckassen baalt in Berlijn: 'Eerlijk gezegd: ik ben blij als het seizoen erop zit'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 09:59do 25-04-2019 om 09:59

Derrick Luckassen heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. De 23-jarige verdediger wordt door PSV verhuurd aan Hertha BSC, maar speelde slechts vier wedstrijden in de Bundesliga voordat hij een zware enkelbandblessure opliep.

Luckassen kwam op 24 november voor het laatst in actie. Deze week sloot hij weer aan tijdens de groepstraining, maar de verdediger verwacht niet dat hij nog speeltijd gaat krijgen tijdens de laatste vier wedstrijden van het seizoen. "Om heel eerlijk te zijn: ik ben blij wanneer het seizoen straks voorbij is. Ik kijk uit naar de vakantie", vertelt hij aan BILD.

De werknemer van PSV, die in 2017 nog voor vijf miljoen euro overkwam van AZ, kreeg onlangs al te horen dat Hertha de koopoptie in zijn huurovereenkomst niet zal lichten. "Ik had heel wat meer verwacht van mijn tijd hier. Wat mij betreft heb ik niet de kansen gekregen die ik verdiend heb", aldus Luckassen, die nog niet weet waar hij na de zomer speelt. "Ik wil eerst weer fit worden en blijven. Volgend seizoen zien we wel weer verder."

Poll

Is Luckassen een PSV-waardige speler?

(3072 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws