Perez verbaasd door 'verkeersregelaar' van NAC: Hij staat alléén maar te wijzen

Perez verbaasd door 'verkeersregelaar' van NAC: "Hij staat alléén maar te wijzen"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 12:58do 25-04-2019 om 12:58

Kenneth Perez kijkt geamuseerd naar het spel van Anouar Kali. De middenvelder van NAC Breda moet volgens de FOX Sports-analist minder wijzen en meer voetballen.

"Ik vermaak me wel als ik naar Kali kijk", aldus Perez in de studio van FOX Sports. "Het lijkt wel alsof hij verkeersagent is geworden. Hij staat alléén maar te wijzen. Eigenlijk is hij met alles bezig, maar hij vergeet zelf te voetballen. Iedereen weet het wel. Hij hoeft echt niet alles aan te geven."

Kali moet zich volgens Perez meer focussen op zijn primaire taak. "Hij moet lopende mensen oppakken, maar hij laat ze lopen. Ik geloof best dat hij zijn verantwoordelijkheid wil pakken, maar je moet niet vergeten zelf te voetballen. De andere spelers worden ook een beetje gek als je er een potje van maakt, maar wel iedereen vertelt wat te doen. Ik vond hem best een aardige speler, maar Kali moet minder wijzen en meer voetballen."

Kali stond woensdagavond negentig minuten op het veld tijdens NAC - Feyenoord. De Bredenaars leden een kansloze nederlaag (0-4) en kunnen donderdag al degraderen als nummer zeventien Excelsior wint van ADO Den Haag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws