'Nederlands talent vertrekt bij Liverpool en zet carrière voort bij SS Lazio'

'Nederlands talent vertrekt bij Liverpool en zet carrière voort bij SS Lazio'

Gepubliceerd: vrijdag 3 mei 2019 om 15:37vr 03-05-2019 om 15:37

Bobby Adekanye gaat zijn carrière waarschijnlijk vervolgen in Italië. Corriere dello Sport schrijft dat de jonge aanvaller van Liverpool een akkoord heeft bereikt met SS Lazio over een contract bij de Italiaanse club. 

De Nederlander met Nigeriaanse roots speelt sinds de zomer van 2015 in de jeugdopleiding van Liverpool, maar zit nog niet tegen een doorbraak aan bij de Premier League-grootmacht. Deze zomer loopt het contract van Adekanye af en dus was hij op zoek naar een nieuwe club. Die lijkt hij nu te hebben gevonden in Rome. 

Volgens het Italiaanse medium is de officiële bevestiging het enige wat nog mist voor het beklinken van de overgang van Adekanye naar SS Lazio. De buitenspeler gaf eerder al te kennen dat hij zijn contract bij Liverpool zou gaan uitdienen. Hij werd vervolgens in verband gebracht met onder meer Ajax en FC Utrecht. 

Adekanye, die eerder in de jeugdopleiding van Ajax, PSV én FC Barcelona speelde, gaat vermoedelijk een contract tot 2023 tekenen in Italië. De verwachting is dat de transfer snel afgerond zal worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws