'Baas' Wijnaldum maakt indruk: 'Hoorde dat hij niet hoog stond in de hiërarchie'

'Baas' Wijnaldum maakt indruk: 'Hoorde dat hij niet hoog stond in de hiërarchie'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 09:44wo 08-05-2019 om 09:44

Bij Voetbalpraat op FOX Sports spreekt men lovende woorden over Liverpool en Georginio Wijnaldum, die met twee treffers een groot aandeel had in de stunt tegen FC Barcelona. De analisten hadden niet verwacht dat Liverpool het nog om zou kunnen draaien.

"Wat een baas! Ik heb gehoord dat hij niet zo hoog stond in de hiërarchie, maar hij staat héél hoog in de hiërarchie. Niet normaal", zegt Hedwiges Maduro, die bijval krijgt van Kees Kwakman. "Ze hebben zaterdag nog een zware pot gehad bij Newcastle United."

"Ze haalden hem vlak voor tijd binnen. FC Barcelona speelde afgelopen zaterdag niet met deze elf. Manchester City won vlak voor tijd (tegen Leicester City, waardoor City zo goed als kampioen is, red.). Ze misten Firmino en Salah. Dat je dan dít op de mat kunt leggen.." Maduro is verbaasd: "We hebben weer gekke dingen gezien in deze wedstrijd. Iedereen heeft genoten. Dat moet wel."

"Youri Mulder liet bij Ziggo beelden zien dat ze heel geforceerd naar Messi zoeken, terwijl dat helemaal niet kan", zegt Kwakman. "Dat was ook met die kans van Alba. Hij kon gewoon scoren, maar hij speelde hem weer terug op Messi, die dan weer een man uit moest spelen."

Ook na de 4-0 van Divock Origi bleef Liverpool gas geven. "Bij de 4-0 bleven ze druk vooruit te zetten. Wat een power hebben die gasten. Het is echt niet normaal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws