'Er volgt binnenkort weer een gesprek, raar als ik er niet uitkom met AZ'

'Er volgt binnenkort weer een gesprek, raar als ik er niet uitkom met AZ'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 20:45do 16-05-2019 om 20:45

De kans is erg groot dat Ron Vlaar er nog een jaar aan vastplakt in Alkmaar. Speler en club willen graag met elkaar door. Vlaar (34) liet dat woensdagavond, na het laatste competitieduel van het seizoen, weten aan AZ Fanpage. Het contract van de stopper loopt binnenkort af. 

"Max en ik hebben met elkaar gesproken, binnenkort volgt er een nieuw gesprek en het lijkt me raar als we daar niet uitkomen", doelt Vlaar op Max Huiberts, directeur voetbalzaken in het AFAS Stadion.

Het einde van zijn profcarrière is wat de routinier betreft nog niet aan de orde. "Ik heb het al vaker gezegd: ik ben hier op mijn plek en heb het naar mijn zin. Ik heb een mooi en goed jaar achter de rug, zeker na de winter. Qua fitheid gaat het eigenlijk het hele seizoen goed. Dat is voor mezelf ook wel wat boven verwachting."

Na de winterstop stond Vlaar vrijwel wekelijks in de basis bij de nummer vier van de Eredivisie. "Dat is een heerlijk gevoel. Dan voel je je echt voetballer. Dan besef je wat je hebt en hoe leuk het is. Ik denk dan ook dat ik ook een toegevoegde waarde kan zijn op het veld en dat is het allerbelangrijkste. Dat is ook wat ik voor ogen heb, hoe ik door wil."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws