'Als we de playoffs winnen geef ik mezelf een acht, maar nu blijf ik bij zes plus'

'Als we de playoffs winnen geef ik mezelf een acht, maar nu blijf ik bij zes plus'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 21:52za 18-05-2019 om 21:52

Danny Buijs baalt dat er weinig mensen de moeite hebben genomen om naar het play-offduel tussen FC Groningen en Vitesse te komen kijken. Het Hitachi Capital Mobility Stadion, de voormalige Euroborg, is opvallend leeg.

Buijs heeft geen verklaring voor de tegenvallende opkomst. "Mensen zijn misschien teleurgesteld dat je woensdag verliest bij Emmen", zegt de trainer van Groningen voor de camera van FOX Sports. "Ik weet het niet. Misschien is het wel zo dat mensen er weinig vertrouwen in hebben dat we gaan winnen. Aan de andere kant hoop je natuurlijk altijd op een hoge opkomst."

De oefenmeester van Groningen beleefde een turbulent debuutjaar als trainer in de Eredivisie. Hij geeft zijn eerste volledige seizoen een zes plus. "Omdat ik heel veel dingen fout heb gedaan dit jaar", legt Buijs uit. "Gelukkig hebben we de doelstelling gehaald waarvan we vinden dat we dat met deze club moeten halen, maar het zou raar zijn als ik in mijn eerste jaar een perfecte score zou halen. Als we de play-offs zouden winnen maak ik er een acht van, maar nu houd ik het op zes plus."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws