Heracles doet zaken met Ajax: Ze kunnen het samen uit gaan vechten

Heracles doet zaken met Ajax: "Ze kunnen het samen uit gaan vechten"

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 10:28vr 24-05-2019 om 10:28

Heracles Almelo prijst zich gelukkig met de komst van Navajo Bakboord. De twintigjarige rechtsback, die overkomt van Ajax, is volgens technisch manager Tim Gilissen in zijn leeftijdscategorie één van de Nederlandse talenten.

Bakboord zette donderdag zijn handtekening onder een tweejarig contract, met een optie voor een extra jaar. In Almelo gaat hij de concurrentiestrijd aan met de elf jaar oudere Tim Breukers. "Tim heeft de ervaring, Navajo is het talent met potentie", zegt Gilissen tegen TC/Tubantia. "Ze kunnen het samen uit gaan vechten."

Voor Gilissen is Bakboord de eerste aankoop als technisch manager van Heracles. "We hebben hem gedurende het seizoen uitgebreid bekeken." De scouting, trainer Frank Wormuth en Gilissen raakten overtuigd van Bakboord. "Een Nederlandse jongen, die technisch vaardig en is opgeleid door Ajax." Bakboord is een aanvallend ingesteld vleugelverdediger. "Dat past bij onze manier van spelen. Ook qua karakter past hij bij ons, hij mag misschien alleen wat brutaler worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws