'FC Barcelona twijfelt over trainer Valverde na desillusie in Spaanse bekerfinale'

'FC Barcelona twijfelt over trainer Valverde na desillusie in Spaanse bekerfinale'

27-05-2019 08:25
28

De positie van Ernesto Valverde bij FC Barcelona staat onder druk. Na de verloren bekerfinale tegen Valencia was de trainer totaal uit het veld geslagen, meldt RAC1. Volgens El Mundo Deportivo heersen in Camp Nou bovendien twijfels over Valverde.

Barcelona ging zaterdagavond met 1-2 onderuit in de bekerfinale, waardoor de Catalaanse grootmacht het seizoen eindigt met alleen de landstitel. Valverde, die zijn zinnen had gezet op de dubbel, kon volgens RAC1 nauwelijks omgaan met de domper. De emotionele trainer maakt een gedesillusioneerde indruk op de directie en zijn spelers, wat mogelijk duidt op een naderend vertrek bij Barça.

Maandagochtend gooit El Mundo Deportivo olie op het vuur door te stellen dat de toekomst van Valverde volledig open ligt. In Camp Nou wordt getwijfeld of de Barça-trainer wel de juiste persoon is om de nieuwe ploeg vorm te geven. Dat is nodig, omdat Barcelona naar verluidt negen spelers wil wegsnijden. Met Ajax-middenvelder Frenkie de Jong heeft de club één speler vastgelegd voor volgend seizoen.

No Poll