Update: Real Madrid kondigt aan: persconferentie met Ramos om 17:30 uur

Update: Real Madrid kondigt aan: persconferentie met Ramos om 17:30 uur

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 16:03do 30-05-2019 om 16:03

Laatste update: donderdag 30 mei 2019 om 16:05do 30-05-2019 om 16:05

Sergio Ramos lijkt een aantal dagen na zijn transferverzoek 180 graden te zijn gedraaid. Meerdere media uit Spanje melden donderdag dat de Real Madrid-captain een streep heeft gezet door zijn transferwens en graag in Madrid wil blijven. Real-preses Florentino Peréz zou al op de hoogte zijn van het nieuws.

El Chiringuito en La Sexta melden dat Ramos woensdag een goed gesprek heeft gehad met Peréz en terug is gekomen op zijn wens om te vertrekken. Ramos laat een transfer naar China schieten en hoopt zijn loopbaan af te sluiten in Madrid. "Ik wil hier doorgaan en mijn loopbaan hier afsluiten. Het is goed om dingen uit te spreken", citeert La Sexta Ramos.

De relatie tussen Ramos en Peréz zou al een langere periode zeer slecht zijn, maar de kou lijkt inmiddels uit de lucht. De Real-captain diende een transferverzoek in en vroeg Peréz om een transfervrij vertrek, maar daar voelde laatstgenoemde niets voor. Ramos kon een monsterbedrag opstrijken in China, maar de club hield echter voet bij stuk.

De hele soap rond Ramos lijkt dus een storm in een glas water te zijn geweest. Dat maakte Real al eerder mee met Cristiano Ronaldo, die meerdere malen dreigde met een vertrek uit Madrid, maar telkens toch weer besloot om te blijven. Afgelopen zomer kwam het daadwerkelijk van een vertrek van Ronaldo.

Update 16:02: Real Madrid kondigt voor later op donderdagmiddag een persconferentie aan. Aanvoerder Sergio Ramos zal dan vermoedelijk vertellen waar zijn toekomst ligt. Volgens Spaanse media heeft de verdediger besloten om te blijven. De persconferentie is om 17:30 uur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws