'Waarschijnlijk ga ik naar een andere club, maar ik kom niet terug naar Nederland'

'Waarschijnlijk ga ik naar een andere club, maar ik kom niet terug naar Nederland'

02-06-2019 17:35
39

Jetro Willems denkt niet dat hij volgend seizoen nog voor Eintracht Frankfurt speelt. De linksback annex middenvelder probeert in verband met zijn vakantie nu even niet aan voetbal te denken, maar acht de kans wel al groot dat hij vertrekt bij zijn huidige club.

Willems speelde het afgelopen seizoen niet alles bij Frankfurt. "Waarschijnlijk ga ik wel naar een andere club", vertelt hij aan RTV Rijnmond. "Een voorkeur? Nee, die heb ik niet. Ik kom niet terug naar Nederland. Of er wat speelt? Ik weet het niet. Ik wil gewoon van m'n vakantie genieten, omdat ik een lang seizoen heb gehad. Nu is het gewoon even vakantie, lekker. Ik wil niet te snel weer aan voetbal denken."

Willems kijkt met gemengde gevoelens terug op het seizoen bij Frankfurt. Hij kwam op de bank terecht, werd vervolgens op het middenveld gezet én haalde de halve finale van de Europa League. "Nee, ik heb niet heel veel gespeeld, maar het is wel een uniek jaar geweest", zegt hij.

"Ik heb de grote wedstrijden meegedaan, dus dat betekent dat de club gewoon vertrouwen in me heeft. Op een andere positie, dus daarom was het een uniek jaar. Het is voor mij speciaal, omdat het een extra mogelijkheid is."