'Oplossing lonkt voor Willems: linksback kan voor zo'n 10 miljoen naar Italië'

'Oplossing lonkt voor Willems: linksback kan voor zo'n 10 miljoen naar Italië'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 19:13do 23-05-2019 om 19:13

Jetro Willems wordt mogelijk sneller dan verwacht verlost van Eintracht Frankfurt. De 25-jarige vleugelverdediger mag zich in de belangstelling verheugen van AS Roma, meldt donderdag ook La Gazzetta dello Sport.

Volgens de roze sportkrant houden de Romeinen rekening met een vertrek van Aleksandar Kolarov en Willems moet de Serviër opvolgen in de Italiaanse hoofdstad. De 22-voudig international van het Nederlands elftal heeft een contract tot medio 2021 in Frankfurt, maar hij mag voor een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro vertrekken.

Willems sprak onlangs al zijn vertrekwens uit. Het zint de voormalig PSV'er niet dat hij dit seizoen op het middenveld werd gebruikt. "Ik heb het al eerder gezegd: als ik mijn doelen wil bereiken, het Nederlands elftal bijvoorbeeld, dan is dat op het middenveld heel lastig", zei hij maandag bij VTBL.

Presentator Humberto Tan van de talkshow wist al te melden dat onder meer Roma en Newcastle United interesse hebben in Willems. Bij de Romeinen zijn met Justin Kluivert en Rick Karsdorp momenteel twee Nederlanders actief.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws