'Tijdelijk PSV-vertrek dichterbij voor Romero: contact tussen club en makelaar'

'Tijdelijk PSV-vertrek dichterbij voor Romero: contact tussen club en makelaar'

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 22:40zo 02-06-2019 om 22:40

Een tijdelijke terugkeer naar Argentinië lijkt in de maak voor de twintigjarige PSV-spits Maximiliano Romero. Vélez Sarsfield, de club die hij in januari 2018 verruilde voor de Einhovenaren, heeft zich volgens het Eindhovens Dagblad gemeld bij de zaakwaarnemer van Romero.

De jeugdinternational van Argentinië heeft in PSV veel pech met blessures gehad en hoeft volgend seizoen niet op veel speeltijd in het eerste te rekenen, gezien de aanwezigheid van Luuk de Jong en Sam Lammars. De Eindhovenaren hebben daardoor besloten om Romero, die nog tot medio 2023 vastligt, één jaar te verhuren en Vélez Sarsfield lijkt toe te happen.

De nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen wacht echter nog op een formele aanbieding uit Buenos Aires, bericht het ED: Vélez Sarsfield heeft wel contact gezocht met zaakwaarnemer Roly Zarate, maar nog niet met de club. Mocht dat wél gaan gebeuren, eist PSV vermoedelijk dat de Argentijnen het volledige salaris van Romero voor hun rekening gaan nemen. De Eindhovenaren zien het niet zitten om nóg één seizoen aan salaris kwijt te zijn voor een speler die niet voor het eerste uit kan komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws